2013 hírek

Karácsonyi Rajzpályázat 2013

2013. December 12.

Idén is mint ahogy már hosszú éveken keresztül megrendeztük a Megyei Karácsonyi Rajzversenyünket. Nagyon sok munka érkezett hozzánk. Több mint 20 Intézmény, különböző városokból, megyékből küldték be a szebbnél szebb rajzokat. Az idei évben még Németországból is érkezett hozzánk alkotás!

A választás, hogy kik lesznek a díjazottak nagyon nehéz volt. Mindegyik kisgyerek sokat dolgozott rengeteg időt áldozott azért, hogy minél szebb munkát küldjön nekünk. A felkészítőknek és a családoknak is külön köszönetünket szeretnénk kifejezni.Senki ne keseredjen el ha most nem sikerült az első három helyezett közé bekerülnie!

Jövőre is várjuk a meseszép munkákat!

Eredméyek

Galéria

Tatabánya Kodály Open

2013. December 4.

2013. November 30.-án( szombaton) növendékeink Tatabányán a Kodály Open őszi versenyen méretették meg tudásukat!

A Hébé Művészeti Iskola eredménye a következő lett: IV. helyezett, Göböly Panna baton junior, III. helyezett, Cwirko Szabina- Kovács Boglárka pompon duo , Ezüst minősítést szerzett a Hébé tánccsoport pompon mini kategóriában ( Bakó Lili, Fedor Réka, Fülöp Boglárka, Károlyi Zsófia, Kovács Boglárka, Mózes Odett, Pap Zsófia)!

Mindenkinek köszönjük aki eljött megnézni minket, vagy otthonról szurkolt nekünk!

Nyolcadik alkalommal hirdetjük meg a karácsonyi képeslap készítő pályázatot!

2013. November 5.

Iskolánk megalakulásakor hoztuk létre és azóta is nagy örömmel hirdetjük meg a Komárom- Esztergom megyei iskolások részére a karácsonyi ünnepkörhöz kötött pályázatot.

Az elmúlt hét évben rengeteg pályamű érkezett hozzánk, melyek hűen tükrözik, hogy a gyerekek és tanáraik hosszas készülődéssel, alapos megfontolással, kreatív és művészi elmélyültséget mutatva készítik el a munkáikat.

A zsűri elnöke ezúttal is Zsombolyai Mária festőművész lesz.

Karácsonyi rajzpályázat...

Ismét remekül teljesítettek a Hébé Művészeti Iskola növendékei!

2013. November 5.

XV. Magyarországi Játékok “Vengerszkije Igri” Nemzetközi Összművészeti Verseny és Fesztiválon.

A Hébé Tánccsoportot még az Uránia Filmpalotában rendezett Gálakoncertre is visszahívták a zászlós produkciójukkal és Pap Zsófiát a kimagasló szólóprodukciójával, ami igen csak nagy dicsőség ebben a népes és színvonalas mezőnyben!

Tovább és eredmények...

Galéria...

Ismét Csehországba jártunk!

2013. Szeptember 5.

A Tom Krokoyl Ostrava Egyesület immár harmadjára meghívta a Hébé AMI 28 táncosát és tanárát csehországba, Kuncice pod Odrejnikembe!.

Tovább...

X. IMA Mazsorett Európabajnokság

2013. Augusztus 26.

A X. Mazsorett Európa Bajnokságra érkeztek és négy napon át mérték össze tudásukat Tatabányán a Hébé táncosai, a kontinens legjobbjaival. Az ünnepélyes megnyitón az IMA tagországok és a nemzetközi szövetség zászlajával adtak elő egy – külön erre az alkalomra koreografált- táncot. A legnagyobbak pedig a magyar válogatott koreográfiával is köszöntötték a rendezvény résztvevőit. Csütörtök délutántól 18 különböző produkcióval állhattak a színpadra a Magyar Bajnokság eredményei alapján. A gyerekek nagyon jól szerepeltek: 1 Európa Bajnok (Fedor Réka, Pap Zsófia) , 5 bronzérmes, 7 pontszerző hely a vázlatos összegzés.

Tovább...képek és eredmények...

IMA - Európa Grand Prix

2013. Június 27.

A Nemzetközi Mazsorett-Sport Szövetség (IMA) és a Bulgár Mazsorett Szövetség szervezésében.

6 ország 23 települése küldött versenyzőket.

A Hébé Művészeti Iskola 38 növendéke és kísérőik 6 napot töltöttek az Európa Nagydíj Versenyen. Csodálatos természeti környezetben, édesvízi medencékben, vagy a tengerparton tölthették ragyogó napsütésben szabadidejüket.

A szólisták és a miniformációk is kiválóan szerepeltek, Fülöp Boglárka pedig a Miss Mazsorett versenyen is a dobogón végzett.

Képek és eredmények...

A Hébé Gála időpontja megváltozott!!!

2013. Április 3.

Az előadások 2013. június 7-én 17.00-től és június 8-án 10.00-től lesznek.

Összpróba 4-én kedden, Főpróba 6-án csütörtökön a KFMK-ban.

Dobogón a Hébé minden produkciój

2013. Március 25.

2013. március 23-án Dunaföldváron, az "A" kategóriás Országos Mazsorettversenyre a Hébé Művészeti Iskola növendékei öt produkcióval neveztek.

Tovább...

Tárnőnk lett a Nemzetközi Mazsorett Szövetség (IMA) elnöke

2013. Február 15.

2013. január 25-27-én Tatabányán az Árpád Szállóban maratoni-rendezvénysorozatot tartott az International Majorette-Sport Association.

Tovább...

Kozlenko tanárnő ismét nálunk

2013. Február 15.

Hosszas egyeztetés után, januártól Zhanna Kozlenko ismét tanít intézményünkben.

Növendékeink az edzőképzésen

2013. Február 15.

2013. február 23-24-én Gyomaendrődön a Magyar Majorette Szövetség továbbképzést tart a szervezeti kereteiben működő edzők, tanárok részére.

Tovább...

Ismét Horvátországban tanítottunk

2013. Február 15.

2013. február 3-án Velika Goricában a Horvát Mazsorett Szövetség országos twirling szemináriumot tartott, mintegy 50 résztvevővel.

Tovább...

Nyilt orák

2013. Január 8.

2013. január 14-21-ig a Hébé Művészeti Iskola tánctanszakán.

Tovább...

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette SzvetsgKözzététel

A Hébé Tánccsoport támogatói:

AGO Design Az Ön cégének helye. Kattints és fedezd fel. Az Ön cégének helye. Kattints és fedezd fel.

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.