Három 2. díj a legnívósabb országos seregszemlén.

2011. Április 4., Hétfő Vissza a hírekhez

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége által évente szervezett Országos Ifjúsági Táncművészeti Fesztiválon a Hébé legidősebb moderntáncos növendékei ismét remekeltek.

Az igen nagylétszámú- az ország minden szegletéből érkező 28 produkciót magában foglaló- moderntánc mezőnyben mindkét csoportos produkciójukkal kivívták a szakmai zsűri elismerését. ( Szollás Erzsébet táncpedagógus, Rackné Molnár Krisztina szakíró táncpedagógus, Turják Tibor zeneszerző, Földi Béla koreográfus, Juhász Zsolt koreográfus)Igen szigorú feltételek között, 90%-os 45 ponttal 2. díjat nyertek.
A karakter kategóriában pedig nem volt eredményesebb csoport.

A tavaszi táncversenyek lezárultával a felkészülést a mazsorett műfajban folytatják, hiszen a következő nagy megmérettetés május 14-15-én a Magyar Mazsorett Bajnokság lesz Szegeden.

Bemutatókon láthatjuk a Hébé táncosait április 16-án Móron, valamint április 30-án a Tánc Világnapja ünnepi önálló előadásán a Művelődési Központban.

Nézd meg a teljes galériát

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette Szvetsg

A Hébé Tánccsoport támogatói:

AGO Design Az Ön cégének helye. Kattints és fedezd fel. Az Ön cégének helye. Kattints és fedezd fel.

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.