Khmelnyickij Fesztivál

2012. November 9., Péntek Vissza a hírekhez

A magyar delegáció tagjaként 7 moderntáncos növendék utazott Ukrajnába, szeptember 26-október 1 ig, tanárukkal Geisztné Gogolák Évával.

A Magyar Majorette Szövetséget 25 mazsorett, 5 különböző településről képviselte, akik a  Magyar Mazsorett Bajnokságon nyerte ék el az ukrajnai fesztivál részvételi jogát.

A Khmelnyickij város által rendezett születésnapi rendezvénysorozaton saját szólóformációs és egy közös menetprodukcióval vettek részt.

Az 1200 km-es utat busszal és vonattal tették meg, mintegy 17 óra alatt.

A 260000 lélekszámú, 560 éves város egy hetes rendezvénysorozattal ünnepelte a születésnapját, melynek keretében 250 mazsorettet láttak vendéül 6 országból. Természetesen a város apraja és nagyja, intézmények (52 óvóda...) művészeti csoportok, civil szervezetek vállaltak aktív részt a szervezésben, a műsorokban.

Lányaink feledhetetlen négy napot töltöttek a szabadtéri táncelőadásokkal, koncertekkel, utcabálokkal, fiesta- hangulatot idéző utcai parádékkal és a stadionban rendezett több ezer résztvevős gyepshow-val tarkított fesztiválon.

Nézd meg a teljes galériát

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette Szövetség

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Az Ă–n cĂ©gĂ©nek helye. Kattints Ă©s fedezd fel. Oroszlllny SzolggÃltattà Zrt Szent GrrÃl Patika

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.