Európából Ostravába

2014. Octóber 3. Vissza a hírekhez

A TOM Krokodyl-Ostrava Egyesület rendezte meg az " I. Nemzetközi Találkozót fiatal mazsorett edzők részére".

Az IMA tagországainak ajánlottak részvételi lehetőséget, asszisztensek jelentkezését várták 16-26 éves korig.

Magyarországról négyen: Kerekes Katinka Szendrőről, Esztergomi Zsófia Nyúlról, Bedei Mária Vértesszőlősről és Bakó Rita Lili Oroszlányról vett részt az eseményen- mindannyian a mazsorett oktatói tanfolyam volt, vagy jelenlegi hallgatói és csoportjaikban asszisztensként dolgoznak.

Nézd meg a teljes galériát

Az Ostrava város támogatásával létrejött pályázati program fő célja az volt hogy barátságok kötődjenek, a fiatal edzők új tapasztalatokat szerezzenek, és együtt tudjanak működni az országhatárokat átívelve is. Az utazás fáradalmait péntek este a Wellness Központba pihenhették ki a résztvevők, ahol Jana és Markéta gyümölcs kehellyel várták a felfrissülni vágyókat. Szombaton, a reggeli torna után, minden ország saját ötleteit beépítve, egy közös menettáncot készítettek, baton elemeket "cseréltek". A délután folyamán, az edzések között, városnézésre is jutott idő, ahol megtekintették a Városházát, a belvárost és a főbb nevezetességeket, fiatal idegenvezető- hallgatók kíséretével. Este Karaoke Party vette kezdetét, ahol a lányok egy csapatként szórakoztak. Vasárnap ebéd előtt még a tanultak tudatosítása és csapatépítés folyt.

Mindenki sok szép emlékkel, új barátokkal és kibővült tudással érkezett haza. Köszönjük a szervezést a pályázatíró Marta Szücsovának, a lebonyolító Jana Kozarovának, Markéta Kurtinovának!

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette Szövetség

A Hébé Tánccsoport támogatói:

AGO Design Az Ă–n cĂ©gĂ©nek helye. Kattints Ă©s fedezd fel. Szent GrrÃl Patika

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.