Támogassa a Hébét 2014-ben is!

2013. November 5. Vissza a hírekhez

Tisztelt Támogatónk! Kedves Szülők!

A Hébé Művészeti Iskola célja- az alaptevékenységként megfogalmazottakon túl- a növendékeink testi- lelki harmónikus fejlődésének elősegítése, a fellépő csoportok és a versenyzők, a kiemelkedő tehetségek különórákon való képzésének támogatása, továbbá fiatal tanáraink, oktatóink szakmai és tudományos fejlődésének segítése.

Iskolánk az idén 9 éves, ugyanakkor közismert tény, hogy a Hébé Tánccsoport a 2013.-as tanévben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját.

Alapítványunk Kuratóriuma évről évre tandíjmentességgel támogatja a hátrányos helyzetű növendékeket, az anyagilag rászorulók táboroztatását, versenyeken való részvételét, valamint folyamatos segítséget nyújt a külföldi utazásokhoz, a színpadi kosztümök elkészítéséhez, az eszközök beszerzéséhez, a rendezvények létrehozásához.

Ösztöndíjprogramunk legfontosabb forrása minden évben a személyi jövedelemadóból felajánlott 1%-os támogatás.

A 2014-as évben a Hébé 110 növendéke számára nyújtottunk anyagi támogatást a tanulmányaikhoz, valamint utazáshoz, versenyzéshez.

2015-ben is folytatni kívánjuk mind a növendék, mind az oktatói ösztöndíj programot, melyhez az Önök támogatását kérjük!

A rendelkező nyilatkozatot az alábbi adatokkal kérjük kitölteni:

Hébé Alapítvány a Művészetoktatásért
Bankszámlaszám: 63300123-11005786-00000000

Kérjük, hogy ez évben is támogassa adója 1%- ával a legtehetségesebb, legszorgalmasabb növendékeket!

A Hébé Művészeti Iskola vezetése és az Alapítvány Kuratóriuma köszöni a támogatást!

 

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette Szvetsg

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Az Ă–n cĂ©gĂ©nek helye. Kattints Ă©s fedezd fel. Az Ă–n cĂ©gĂ©nek helye. Kattints Ă©s fedezd fel. Oroszlllny SzolggÃltattà Zrt

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.